Yahoo створює власний YouTube

Понеділок, 31 березня 2014, 20:53

Yahoo хоче запустити власний інтернет-сервіс для поширення відеоконтенту, що нагадує за концепцією YouTube.

Про це пишуть "Вести.ru".

"Дізнавшись про нові плани амбітного керівника Yahoo Марісси Майєр, трейдери торгують на підвищення. До цієї хвилині папери компанії в премаркеті дорожчають вже на 0,95% і коштують 36,24 долара, а капіталізація бізнесу на біржі становить близько 36 млрд доларів", - пише видання.

Також наголошується, що офіційно про створення Yahoo-Tube поки ніхто не оголошував. Але інсайдери стверджують, що його представлять вже в найближчі тижні. У сервісу поки немає назви, але він практично готовий до запуску.

Реклама:

Не всі експерти згодні з тим, що відеопортал Yahoo буде схожий на YouTube. Деякі джерела стверджують, що компанія створює щось абсолютно нове і оригінальне. Однією з особливостей стане пряме модерування контенту: представники Yahoo будуть самостійно відбирати ролики із запропонованих користувачами.

Є й ще одна думка: спочатку Yahoo відкриє закритий сервіс, який буде модеруватись безпосередньо і розкручувати тільки найцікавіші відео, але потім представлять і більш масовий портал, який вже буде нагадувати YouTube, пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: