Apple буде продавати iPhone в Бразилії за найвищими в світі цінами

Неділя, 16 лютого 2014, 12:33

Apple відкриває свій перший фірмовий магазин Apple Store в Латинській Америці, в якому компанія буде продавати смартфони iPhone за найвищими цінами серед всіх працюючих у світі магазинів.

Про це пише "CyberSecurity".

Так, 16-гігабайтний iPhone 5s без контракту тут буде продаватися за 2799 реалів або 41 391 рубль. Для порівняння: у США iPhone без контракту продається за 649 доларів, а в Росії - 29 990 рублів.

Досі Apple в Бразилії продавала iPhone через стільникових операторів, причому тут ціни були на рівні інших країн, проте з вересня і оператори підняли в Бразилії ціни на 17%.

Реклама:
 

Як кажуть в Apple, Бразилія стала 15 країною, де працюють фірмові магазини Apple Store.

Зараз у багатьох промислово-розвинених країнах Apple втрачає ринкову частку під натиском Samsung, Huawei та інших, тому компанія змушена просуватися на нові ринки, тоді як у США зростання продажів iPhone також сповільнюється через насичення ринку, говорить Нейл Моустон, директор аналітичної практики компанії Strategy Analytics.

"Зараз вже немає того шуму навколо Apple, що був два роки тому, а сам бренд Apple вже не має того лоску в очах споживачів, що раніше, тому ми не очікуємо в Бразилії активного попиту на iPhone", - говорить Моустон.

Видання зазначає, що в Ріо Де Жанейро компанія Apple відкрила свій перший магазин в безпосередній близькості від олімпійських об'єктів, які будуть використовуватися в рамках літніх змагань 2016 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: