Мінекомторгівлі викине мільйон на дослідження галузі

Середа, 6 листопада 2013, 14:10

Міністерство економічного розвитку і торгівлі за результатами тендеру уклало низку угод на дослідження у галузі економічних наук на суму 1,02 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найбільші підряди отримало ТОВ "Українське кредитно-рейтингове агентство".

"Аналіз ризиків та перспективності реалізації інвестиційних проектів у регіонах України в рамках державно-приватного партнерства" коштуватиме 469 тис гривень, "Вдосконалення механізму функціонування державного фонду регіонального розвитку" - 189 тис гривень.

Реклама:

"Українське кредитно-рейтингове агентство" у 2008 році було засновано компанією "Перше джерело", власниками якого тоді були нинішній міністр економрозвитку Ігор Прасолов та його дружина Наталя Прасолова. Згодом обидві фірми були перереєстровані на Ангеліну Удовиченко, незмінну директорку "Першого джерела", яка разом з Прасоловим входить до ради "Українського пенсійного фонду".

Решту дешевших підрядів отримали державні установи.

"Розроблення кваліфікаційних характеристик (посад) на нові професії у сфері торгівлі та ресторанного господарства" за 110 тис гривень виконає Київський національний торговельно-економічний університет.

Державне підприємство "Укрпромзовнішекспертиза" за 108 тис гривень виконає "Розроблення науково обґрунтованих рекомендацій щодо збільшення споживання металопрокату на внутрішньому ринку в контексті оновлення металофонду України".

Ще 145 тис гривень отримає держпідприємство "Український науковий центр розвитку інформаційних технологій" за "Розроблення бальної системи оцінки проектних (інвестиційних) пропозицій та інвестиційних проектів, для розроблення або реалізації яких надається державна підтримка, за визначеним переліком критеріїв".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!