Угода з купівлі Платінум Банку закрита

П'ятниця, 15 листопада 2013, 18:15

Платинум Банк купила група фінансових інвесторів, одним з яких є фонд прямих інвестицій European Infrastructure Investment Company.

Про це повідомив генеральний директор банку Грег Краснов, передає "Інтерфакс-Україна".

"15 листопада 2013 закрита угода з купівлі 100% акцій банку. Покупцем виступила група фінансових інвесторів, серед яких фонд прямих інвестицій European Infrastructure Investment Company. Кожен з інвесторів придбав менш ніж 10% акцій холдингової компанії PT Platinum Public Ltd", - сказав він.

При цьому Краснов не назвав суму операції.

Реклама:

Генеральний директор банку також повідомив, що нові акціонери продовжать реалізацію стратегічного плану розвитку кредитно-фінансової установи, який включає перехід від продуктоцентрічного до кліентоцентрічного банку.

За інформацією прес-служби банку, управлінням Платинум Банку буде продовжувати займатися правління під керівництвом Краснова: його кандидатура на посаду голови правління представлена ​​на узгодження в НБУ.

Як повідомлялося, британскій фонд The Ukraine Opportunity Trust PLC, що володіє 4,7% акцій Платинум Банку, повідомив на Лондонській фондовій біржі про швидке закриття угоди з продажу установи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!