Apple вкладе 10 мільярдів у технології збірки пристроїв

Середа, 13 листопада 2013, 18:57

Компанія Apple вкладе рекордні для себе 10,5 мільярда доларів в роботу над новими технологіями виробництва своїх пристроїв - від роботів-збирачів до установок для тестування компонентів.

Про це пише "Лігабізнесінформ", з посиланням на "Bloomberg".

За інформацією видання, Apple вкладеться у виробництво, щоб ефективніше конкурувати з Samsung і іншими виробниками, і щоб поліпшити умови для виробництва нових гаджетів.

Компанія інвестує в устаткування для полірування пластикових корпусів нових iPhone 5С, верстати для виточування алюмінієвих корпусів MacBook Pro та установки для тестування лінз у камерах iPhone і iPad.

Реклама:

Apple активно укладає ексклюзивні угоди про постачання устаткування, яке вона встановлює на заводах своїх збирачів в Азії, і аналогів якого немає у прямих конкурентів.

Раніше Apple заявила, що має намір збільшити витрати капіталу в 2014 фінроці на 61% в порівнянні з попереднім роком і майже в десять разів порівняно з 2008 роком.

У той же час, Samsung поки залишається єдиною з компаній-виробників споживчої електроніки, яка випереджає Apple за цим показником.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!