Ярославський може вийти з акціонерів XXI Century - ЗМІ

Вівторок, 8 жовтня 2013, 13:26

Бізнесмен Олександр Ярославський, активи якого об'єднані в холдинг DCH, може вийти зі складу акціонерів XXI Century Investments, холдингової компанії девелоперської групи "XXI Століття".

Про це повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" декілька джерел на ринку.

"Ярославський хоче виходити з XXI Century", - сказав один зі співрозмовників агентства.

У той же час агентству поки не вдалося отримати коментарі від Ярославського. У компанії "XXI Століття " не коментують дану інформацію.

Реклама:

Як повідомлялося, в травні 2012 року компанія DCH IMMO Limited (DCH), власником якої є Ярославський, придбала за 10,3 млн доларів 50% в компанії Ovaro Holding Limited, що володіє в той час близько 60,1% статутного капіталу XXI Century Investments.

Ovaro Holding Limited, власниками якої є DCH IMMO і Bremille Investments Limited, підконтрольна генеральному директору "XXI Століття" Олег Салмін, на липень 2013 володіла 58,26 % XXI Century.

"XXI Століття " працює на ринку нерухомості України з 1999 року. Акції його холдингової компанії з грудня 2005 року котируються на LSE (залучено 139 млн доларів).

Нагадаємо, в січні 2013 року Ярославський продав футбольний клуб "Металіст"компанії "Газ України" (перейменована "ВЕТЕК"), очолюваної Сергієм Курченко. Тоді він заявив, що має намір вкласти близько 400 млн доларів, зарезервовані раніше для розвитку клубу, в бізнес.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: