Vertu показала смартфон за п'ять тисяч євро. Фото

Середа, 2 жовтня 2013, 16:07

Компанія Vertu 2 жовтня представила новий смартфон з серії Constellation .

Про це повідомляється в прес-релізі компанії, передає "Лента.ру" .

Згідно з повідомленням, апарат, що працює на базі операційної системи Android 4.2, надійде в продаж наприкінці жовтня і буде коштувати в Росії 5,1 тис євро.

Особливості смартфона - титановий корпус з обробкою з шкіри (на вибір доступні п'ять кольорів обробки: світло-коричневий, чорний, помаранчевий, темно-коричневий і малиновий) і захисне сапфірове скло. Vertu окремо підкреслює, що апарати збираються вручну.

Реклама:

Розмір захисного сапфірового скла (5,1 дюйми по діагоналі) більше, ніж розмір самого екрану (4,3 дюйма). Виробник стверджує, що завдяки склу дисплей здатний без наслідків витримати удар 200-грамової сталевої кулі, що впав з метрової висоти.

 

Сапфірове скло застосовують у своїх пристроях і інші виробники, але через дорожнечу матеріалу їх розмір зазвичай менше: так, в iPhone 5s таке скло захищає об'єктив камери і "домашню" кнопку.

За традицією, Vertu пропонує покупцям смартфонів незвичні послуги. У випадку з Constellation це сервіси Vertu Life і Vertu Certainty. Перший сервіс дозволяє придбати без черги або отримати безкоштовно квитки на "статусні" заходи (наприклад, модні покази або спортивні матчі).

Другий сервіс являє собою сукупність різнопланових послуг, включаючи безкоштовний доступ до світової мережі хотспотов Wi -Fi, антивірус, засоби забезпечення особистої безпеки і шифрування каналів зв'язку.

Компанія Vertu існує з 1998 року і спеціалізується на випуску елітарних мобільних телефонів.

Спочатку Vertu належала компанії Nokia, але в 2012 році перейшла у власність інвестиційної групи EQT VI. Новий смартфон Constellation став другим за рахунком апаратом Vertu на Android. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!