Аудиторія Yahoo вперше виросла за три роки

Четвер, 12 вересня 2013, 17:43

Вперше за останні три роки аудиторія Yahoo! почала зростати і за рік збільшилася приблизно на 20%.

Про це розповіла генеральний директор компанії Марісса Майєр в рамках конференції TechCrunch у Сан- Франциско, повідомляє "Лігабізнесінформ"

Зараз портали компанії щомісяця відвідують близько 800 млн. чоловік. Майєр визнала, що хоча у Yahoo! зріс трафік, сама інтернет-компанія ще не знайшла універсального рецепту для його якісної монетизації.

Нагадаємо, що на посаді CEO компанії Марісса Майєр знаходиться 15 місяців, а до цього вона була в команді топ-менеджерів Google.

Реклама:

Нагадаємо також, компанія прогнозує, що в поточному кварталі компанія отримає виручку гірше очікувань ринку, так як прогнозує погіршення фінансової ситуації на ринку, а також не настільки швидкого ефекту від череди нещодавно проведених поглинань.

За прогнозами компанії , в поточному кварталі вона отримає виручку в 1,06 млрд. дол. проти очікувань Уолл Стріт у розмірі 1,12 млрд. дол. У другому звітному кварталі компанія також показала результат в 1,07 млрд. дол. Що на 1% гірше минулого року і нижче очікувань в 1,08 млрд. дол.

Операційний прибуток Yahoo! становив 35 центів на акцію, тоді як аналітики чекали цей показник в районі 30 центів. Чистий дохід компанії за рік виріс на 46 % до 331,2 млн. дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: