Обленерго Ахметова найняло колекторів для вибивання боргів із споживачів

Четвер, 22 серпня 2013, 17:23

ПАТ "Дтек Дніпрообленерго" найняла колекторські компані для стягнення боргів зі споживачів в Дніпродзержинську і Нікопольському районі.

Про це повідомляється на сайті компанії.

У повідомленні говориться, що компанія залучила в якості підрядників агентства по стягненню боргів, які в рамках вимог законодавства допоможуть боржникам врегулювати питання оплати за електроенергію.

"Це дозволить мінімізувати штрафи і уникнути відключень, які потрібні законодавством у разі несплати", - підкреслює компанія.

Реклама:

Повідомляється також, що даний проект по роботі з колекторськими агентствами є пілотним.

"Загальна сума заборгованості по цих територіях (Дніпродзержинському та Нікопольському районах) становить понад 41,8 млн. грн.", - Відзначають в "ДТЕК Дніпрообленерго".

При цьому соціально незахищеним категоріям споживачів "ДТЕК Дніпрообленерго" пропонує оформити розстрочку погашення заборгованості, а також рекомендує звертатися за отриманням субсидії до управління праці та соцзахисту населення.

Як підрядників "ДТЕК Дніпрообленерго" залучив російську "Національну службу стягнення" (дочірня компанія в Україні - агентство "Пристав"), а також фірму "Дельта-М". Перша буде працювати з боржниками в Дніпродзержинську, а друга - в Нікопольському районі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!