Каськів шукає iнвесторiв для фінансування медцентру

П'ятниця, 2 серпня 2013, 19:57

Держiнвестпроект планує залучити iноземних iнвесторiв до фiнансування нацпроекту InterMedicalEcoCity, що передбачає будiвництво мiжнародного медичного реабiлiтацiйного мiстечка в районi Арабатської стрiлки в Херсонськiй областi.

Про це йдеться у повідомленні Держiнвестпроекту з посиланням на голову вiдомства Владислава Каськiва, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, держiнвестпроект уже отримав лист-пiдтвердження щодо пiдтримки проекту InterMedicalEcoCity вiд Кувейтського фонду арабського економiчного розвитку.

Проект InterMedicalEcoCity передбачає створення спецiалiзованого медзакладу для лiкування пацiєнтiв iз дитячим церебральним паралiчем (ДЦП), остеохондрозом та наслiдками травм i органiчного ураження нервової системи. Вiн зможе приймати близько 1 тис пацiєнтiв щоденно.

Реклама:

"Проект реалiзується за участю приватної клiнiки доктора Володимира Козявкiна в Трускавцi", - йдеться у повідомленні.

У пресс-службі зазначили, що на сьогоднi будiвництво центру в Херсонськiй областi здiйснюється за рахунок iнвестора - Мiжнародної клiнiки вiдновного лiкування доктора Козявкiна у рамках державно-приватного партнерства.

Як повiдомлялося, Держiнвестпроект за 2011-2012 роках залучив в Україну близько 9 млрд гривень iнвестицiй, iз них 6,519 млрд гривень - безпосередньо для нацiональних проектiв та 2,7 млрд гривень - у рамках дiяльностi сервiсу InvestUkraine.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: