Офіси Януковича відреставрують за 100 тисяч доларів

Вівторок, 9 липня 2013, 12:04

Управління адмінбудинками Держуправління справами за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ "Реставраційна виробнича майстерня "Відродження на поточний ремонт двох державних резиденцій на загальну суму 795 тисяч гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, фірма Тетяни та Олени Колісник має до кінця року провести роботи у будинках по вул. Грушевського, 22, вул. Банковій, 10 і вул. Банковій, 11.

"У перших двох будинках замовлено фарбування внутрішніх та зовнішніх стін фарбою Alpina, ремонт штукатурки, розчищення лiпних виробiв на 345 тис гривень. Решту 449 тис гривень виділили на ремонт будинку адміністрації президента по вул. Банкова, 11. Окрім штукатурних та малярних робіт тут замовлено заміну електроустаткування, сантехніки, елементів вентиляції, тощо", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

На тендери також подавало заявки ТОВ "Ост-Вест-Буд", яке пропонувало виконати роботи у півтора рази дешевше. Однак цю фірму не було допущено до тендеру, оскільки вона застосувала "ресурсні елементні кошторисні норми, які не відповідають переліку робіт".

Нагадаємо, у 2010 році ДУС також замовила заміну ліфта у будинку по вул. Банкова, 11 вартістю 887 тис гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!