Всесвітня митна організація вирішила проконсультувати Міндоходів

Середа, 31 липня 2013, 15:11

Представники Всесвітньої митної організації підтвердили готовність надавати Міндоходів необхідну консультаційну та експертну допомогу, спрямовану на запровадження стандартів у митну сферу України.

Про це йшла мова під час зустрічі директора департаменту стратегічного управління та інновацій Міндоходів Євгена Маланушенка із заступником генсека Всесвітньої митної організації Серхіо Мухіка та директором департаменту інституційного розвитку ВМО Еріком Кіком у Брюсселі, йдеться у повідомленні міністерства.

"Представники організації високо оцінили зусилля міністерства у запровадженні п’ятирічної стратегії розвитку, в якій були також враховані стратегічні пріоритети в митній сфері, цілі та пріоритети ВМО у напрямі спрощення торгівлі, а саме: спрощення митних систем та процедур, встановлення партнерських стосунків з бізнесом, ефективної протидії митним правопорушенням", - сказано у повідомленні.

Як відомо, у липні 2013 року була презентована п’ятирічна стратегія розвитку відомства. Документ був розроблений спільно із консультантами міжнародної аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: