У Клименка схвалили п’ятирічну стратегію розвитку Міндоходів

Четвер, 11 липня 2013, 19:27

У Міндоходів затверджено п’ятирічну стратегію розвитку відомства, яка була розроблена спільно із аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers.

Про це заявив міністр Олександр Клименка, йдеться у повідомленні відомства.

"Жодна організація не може працювати без конкретного плану дій та розуміння своїх цілей і перспектив. Тому ми визначили сім стратегічних напрямків роботи міністерства. По кожному з них визначено відповідальних виконавців та методику оцінки ступеню реалізації поставлених завдань", - відзначив Клименко.

За його словами, зусилля колективу міністерства будуть зосереджені на розвитку податкового та митного сервісу, встановленні партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, а також на створенні більш дієвих методів боротьби з мінімізацією податків та тіньовим сектором економіки.

Реклама:

"Стратегія була презентована на Всеукраїнському форумі працівників міністерства, який відбувся 6 липня. Кожен співробітник міністерства - від керівного складу до рядових виконавців - чітко розуміє пріоритети роботи, шляхи та контрольні точки", - сказав Клименко.

Як повідомлялося, протягом першого півріччя 2013 року Міндоходів забезпечило надходження до зведеного бюджету 204,3 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: