На Львівщині СБУ викрила земельну аферу на 1,6 мільйона гривень

Понеділок, 29 липня 2013, 19:07

Співробітники СБУ викрили факт зловживання службовим становищем у сфері земельних відносин посадовими особами управління держкомзему в місті Самбір Львівської області.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

"Посадовці підозрюються у внесенні завідомо неправдивих відомостей у документи із землеустрою, на підставі яких рішенням Самбірської міської ради місцевим жителям надано земельні ділянки площею 1 гектар у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва "Самбірський парк", що перебуває під державною охороною", - сказано у повідомленні.

За даними відомства, ці земельні ділянки були безоплатно надані фізичним особам у приватну власність під забудову, а за експертною оцінкою сукупна вартість вказаних земельних ділянок становить понад 1 млн 600 тис гривень.

Реклама:

"У червні 2013 року слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України", - повідомили у СБУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: