Firefox OS буде оновлюватися кожні три місяці

Вівторок, 23 липня 2013, 12:34

Нова мобільна операційна система Firefox OS буде оновлюватися кожні три місяці, отримуючи кумулятивні пакети з оновленнями і доповненнями.

Про це повідомили у компанії Mozilla, передає CyberSecurity.

Також в компанії заявили, що за кінцеву дистрибуцію пакетів, як і у випадку з іншими мобільними операційними системами, відповідатимуть мобільні оператори, так як саме вони постачають смартфони клієнтам і обслуговують їх, але квартальний графік оновлень повинен зробити роботу з ОС більш передбачуваною і зручною.

Firefox OS формально знаходиться в попередній стадії розробки, тому оновлення для неї виходитимуть кожні півтора місяця або шість тижнів.

Реклама:

У компанії говорять, що їм ще потрібне деяке підстроювання системи випуску оновлень системи, перш ніж вона перейде в стабільний режим.

Реліз-менеджер Firefox OS Алекс Кебіл не виключив, що в майбутньому у операційної системи з'явиться більш складна система оновлень. Наприклад, система може отримати підтримку Extended-режиму з підтримкою протягом тривалого терміну.

Як повідомлялося, нещодавно в Іспанії почалися продажі ZTE Open, першого телефону під управлінням Firefox OS для масового ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: