Обленерго дало 173 мільйони на лінії "регіоналу" і директору мореплавства

Понеділок, 15 липня 2013, 09:21

ПАТ "Одесаобленерго" за результатами тендеру уклало низку угод на будівництво ліній електропередач та ліній зв’язку на загальну суму 172,83 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник удержаних закупівель".

Як зазначає видання, що саме і де будуватимуть - невідомо, оскільки технічне завдання в тендерній документації відсутнє, воно надавалося учасникам окремо.

"З цих коштів 11,3 млн гривень отримало ТОВ "Енергомережі". Співвласниками цієї фірми є депутат Одеської облради Ігор Квашнін (фракція Партії регіонів) і ТОВ "Енергобуд проект 3" Дмитра Матакова і Володимира Чередніченка. Фірма "Енергомережі" почала вигравати тендери в лютому 2011 року і за ці два з половиною роки отримала підрядів на 88,27 млн гривень - усі від обленерго" - пише видання.

Реклама:

Решту 161,53 млн гривень освоїть ТОВ "Чорноморенергоспецмонтаж". Співвласниками фірми "Чорноморенергоспецмонтаж" є низка фізосіб, найбільшими частками володіють Володимир Кобилянський, Анатолій Килименчук і Володимир Глянцев. Кобилянський раніше очолював рибопромислову компанію "Антарктика", а нині є директором ТОВ "Одеське морське мореплавство".

Згідно з даними "ВДЗ", за останні п’ять років "Чорноморенергоспецмонтаж" виграв тендерів на 1,05 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: