Ярославський придбав родовище гранітів

Середа, 5 червня 2013, 13:12

Група компаній УГДК, що входить в структуру DCH Group Олександра Ярославського, придбала Малодивлинське родовище гранітів.

Про це Forbes повідомили в компанії.

Як повідомляється, операція була завершена 31 травня 2013 року, вартість активу не розголошується.

"Група компаній УГДК, незважаючи на несприятливу кон'юнктуру на ринках галузей-споживачів нерудної продукції, обумовлену системними кризовими явищами у світовій економіці, ставить перед собою амбітні цілі щодо розвитку вже наявних нерудних активів і з придбання нових", - підкреслив Віталій Баш, генеральний директор УГДК .

Реклама:

За його словами, в кінці травня 2013 року в структуру активів групи увійшов Малодивлинське родовище гранітів. З урахуванням інвестицій DCH, спрямованих на модернізацію даного виробництва, експлуатація нового кар'єру дозволить видобувати до 500 тис тонн гранітного щебеню на рік.

Малодивлинське родовище гранітів розташоване в Лугинському районі Житомирської області.

Тут видобувають велико-і середньозернисті граніти сіркою і рожево-сірого забарвлення. Активна розробка кар'єра почалася в 2008 році. На гірському комплексі встановлено сучасне дробильне обладнання фірми SANDVIK (Швеція).

"У 2012 році була розроблена і затверджена програма процесних інновацій на підприємствах УГДК. Крім модернізації виробництва, вона передбачає суттєві зміни управлінських бізнес-процесів, що дозволить до 2015 р. збільшити EBITDA на 30% порівняно з базисним 2012 роком", - зазначив Баш.

DCH - одна з найбільших і найбільш динамічно розвиваються вітчизняних бізнес-груп, яка володіє активами різної галузевої приналежності. У структуру активів DCH входять компанія "XXI Століття", готель Kherkiv Palace 5 *, мережа ТРЦ "Караван", Міжнародний аеропорт "Харків", авіаперевізник "Харківські авіалінії" і регбійний клуб "Олімп".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: