"Укрзалізничпостач" витратив на товари 385 мільйонів

Понеділок, 3 червня 2013, 11:20

ДП "Укрзалізничпостач" за результатами тендерів уклало низку угод на постачання товарів на 384,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найбільші підряди на суму 315,54 млн гривень за стрілочні переводи та їх деталі отримало ТОВ "Донбаське промислово-транспортне підприємство", яке входить в групу Ріната Ахметова. Компанія реалізує продукцію "Керченського стрілочного заводу".

На тендер також подавало заявку ПАТ "Дніпропетровський стрілочний завод", яке пропонувало продукцію дорожче, але зі швидшими термінами поставок. Ця заявка була відхилена через претензії до оформлення заявки та наявності усіх довідок, пише видання.

Реклама:

Окрім цього кілька підрядів на суму 22,84 млн гривень за металопрокат отримало ТОВ "Транскомплект-С", для якого ці підряди "Укрзалізничпостачу" стали першими в історії компанії.

Київську фірму "Транскомплект-С" зі статутним капіталом 3 тис гривень у вересні 2012 року заснувала мешканка Керчі Наталія Оглєзнєва, яка перед тим розміщувала оголошення про пошук роботи у Києві на позиції помічника керівника.

В цих тендерах конкурентами фірми Оглєзнєвої були ТОВ "Газкомсервіс", яке також зі статутним капіталом 3 тис гривень було зареєстровано у Києві на мешканку Керчі Ірину Частікову, та ТОВ "Метінвест-СМЦ" з групи Ріната Ахметова.

Решту 45,92 млн гривень "Укрзалізничпостачу" розділили десять компаній, з яких 21,41 млн гривень отримало ТОВ "Євроінвестстрой", близьке до оточення Олександра Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!