Фонд соцстраху замовив путівок майже на 80 мільйонів

Середа, 19 червня 2013, 10:29

Фонд соцстрахування за результатами тендеру уклав низку угод на придбання путівок до санаторно-курортних закладів на 79,39 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найбільше путівок придбано у ДП "Санаторій "Гурзуфський" державного управління справами - на 17,13 млн гривень.

"Єдиним конкурентом санаторію ДУСі був "Гурзуфський комплекс відпочинку та оздоровлення"Перлина Криму" (наб. Пушкіна, 7), який належить благодійному фонду "Гарант" Геннадія Самофалова, Анатолія Бабича та Ігоря Сотуленка. Екс-нардеп від ПР Самофалов відомий тим, що разом з Миколою Азаровим був засновником Партії регіонального відродження, яку згодом було перейменовано у Партію регіонів", - пише видання.

Реклама:

У повідомленні сказано, Бабич працював директором благодійного фонду "Професіонал". Депутат Київради від Партії регіонів Сотуленко у 2010 році відразу по обранні Азарова прем’єр-міністром був призначений головою наглядової ради "Ощадбанку".

"За результатами конкуренції з закладом Азарова санаторій ДУСі продав Фонду соцстраху путівки по 480 гривень на добу, що стало найдорожчою ціною серед інших 20 санаторіїв, які виграли інші лоти на цьому тендері на загальну суму 62 млн гривень. Наприклад, санаторій "Лівадія" продав Фонду путівки по 455 гривень за добу", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!