Samsung потіснила Apple на ринку смартфонів

Вівторок, 28 травня 2013, 10:53

Південнокорейська електронна компанія Samsung потіснила компанію Apple, і повернула собі за підсумками першого кварталу статус світового лідера продажів смартфонів.

Про це повідомляє "ИТАР-ТАСС".

У січні-березні поточного року Samsung реалізувала даних пристроїв на суму 23,62 млрд доларів, що на 952 млн доларів перевищує показник попереднього кварталу.

В останньому кварталі минулого року південнокорейці поступилися лідерством своєму головному конкурентові - американській фірмі Apple, яка викинула на ринок модель iPhone 5, хоча в третьому кварталі минулого року також займали перше місце з продажу.

Реклама:

Обсяг реалізації смартфонів у Apple, становив у січні-березні цього року 22,95 млрд доларів, що на 7,71 млрд доларів, менше, ніж за три останні місяці 2012 року.

За оцінкою фахівців, повернути лідерство Samsung допоміг твердий попит на новітні смартфони, які використовують стандарти зв'язку четвертого покоління або LTE Long Term Evolution.

На третій позиції в гонці цього року виявилася корпорація Nokia 3,64 млрд доларів, за нею йде південнокорейська LG Electronics 2,95 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: