Янукович-молодший вирішив заманювати великі автоконцерни

Понеділок, 20 травня 2013, 10:59

Депутат від Партії регіонів Віктор Янукович направив звернення найбільшим світовим автовиробникам з пропозицією відкрити в Україні свої підприємства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Як перший віце-президент FAU (Автомобільної федерації України), продовжую добиватися того, щоб автомобілі для українців стали доступним засобом пересування, а не предметом розкоші", - зазначив Янукович.

"Підприємства, які традиційно вважаються в Україні "національним автовиробником", з цим завданням, як видно, не справляються. За інформацією ЗМІ, вони скорочують обсяги виробництва, незважаючи на численні стимули з боку держави, в тому числі, недавнє підвищення імпортних мит", - пояснив він.

Реклама:

"Тому, я направив ряд звернень до найбільших світових виробників - General Motors, Ford, Toyota, Honda, Nissan, Hyundai, Daymler-Chryster, Volkswagen, - з пропозицією розмістити свої підприємства на території нашої країни", - повідомив депутат.

"Упевнений, ми цілком могли б піти шляхом Росії, Китаю та інших держав, які зуміли залучити в країну світових автовиробників. Сподіваюся, в процесі діалогу нам вдасться знайти прийнятні умови, які задовольнять як представників найбільших автокорпорацій так і Україну", - підсумував він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: