"Повітряний експрес" віддадуть європейському оператору - Каськів

Середа, 20 березня 2013, 17:45

Залізниця до "Бориспіля", будівництво якої можливо в рамках реалізації нацпроекту "Повітряний експрес", може бути передана в концесію або продана європейському оператору.

Про це під час круглого столу в Національному інституті стратегічних досліджень заявив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, передає "УНІАН".

"Ми запросили компанію PriceWaterhouseCoopers в якості модератора та модернізатора проекту будівництва дороги, вже підписали з ними контракт, з тим щоб за підсумками роботи генерального підрядника, коли проект буде реалізований і залізниця побудована, передати його в концесійне управління, бажано європейській структурі", - сказав Каськів.

"Наше завдання - передати цей проект як мінімум в концесійне управління, як максимум - у приватну власність європейському оператору. Ми вже маємо листи з зацікавленістю в цьому", - зазначив він.

Реклама:

Він зазначив, що аудиторська компанія PriceWaterhouseCoopers була запрошена для того, щоб вже на нинішньому етапі супроводжувати проект.

"Ми запросили компанію PriceWaterhouseCoopers, щоб уже на цьому етапі супроводжувати проект, щоб потім здійснити конкурс з передачі проекту в концесію або в приватну власність", - сказав Каськів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!