Прокуратура "вибиває" зі столичного НДІ 3 мільйони орендної плати

Неділя, 27 січня 2013, 14:00

У прокуратурі заявили, що столичний НДІ будівельного виробництва повинен сплатити до бюджету понад 3 млн гривень орендної плати

Про це йдеться в повідомленні відомства, передає "ЛігаБізнесІнформ".

Як повідомляється, прокурор Солом'янського району міста Києва подала позов в Господарський суд про стягнення з науково-дослідного інституту будівельного виробництва понад 3 млн гривень заборгованості по орендній платі.

Столичним регіональним відділенням Фонду держмайна в 1993 році був переданий в оренду науково-дослідному інституту цілісний майновий комплекс на пр.Червонозоряний, 51 і вул.Максима Кривоноса, 2-б, йдеться у повідомленні.

Реклама:

Прокурорською перевіркою встановлено, що договір оренди між сторонами розірваний і 31 липня 2012 підписаний акт прийому-передачі майна.

При цьому, як зазначено в повідомленні, інститутом досі не сплачено до держбюджету орендну плату за січень-липень 2012 року. Розмір заборгованості складає 3 млн гривень.

Також у відомстві повідомили, що НДІ будівельного виробництва зобов'язаний сплатити ще й 188 тисяч гривень пені за порушення термінів розрахунку за оренду державного майна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: