Львівська залізниця взяла в лізинг спецавто за 82 мільйони

Понеділок, 10 грудня 2012, 11:27

"Львівська залізниця" 30 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укррослізинг" на придбання колійної машини для очищення щебеню на умовах фінансового лізингу вартістю 82,09 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається у повідомленні, лізингові послуги розраховані на сім років. В Україні такі машини випускає "Старокраматорський машинобудівельний завод" (Донецька область).

"Основними акціонерами заводу є офшор "Ганадо трейд, інк" (острови Сент Кiтс i Невiс) і син міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Сергій Близнюк, які станом на початок 2012 року володіли частками по 25%", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Засновником ТОВ "Укррослізинг" є кіпрська компанія "Укррослізинг сайпрус лімітед", а директором Світлана Жукова, раніше відома як керівник фірми "ВТБ-лізинг", що входить в групу російського "Внешторгбанк".

Раніше засновником "Укррослізингу" була кіпрська компанія "Імпофірм Консалтінг Лімітед". Вона також виступала засновником ТОВ "Албента", пов’язаного з групою народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

Єдиним конкурентом "Укррослізингу" на тендері Львівської залізниці було ТОВ "Прем’єр лізинг", директором якого зараз є Андрій Черніков. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!