Мільйон абонентів у мережі оператора "Інтертелеком" ®

Четвер, 8 листопада 2012, 10:16
 

Оператор "Інтертелеком" підключив до мережі мільйонного абонента. Знаменна для оператора подія відбулася у м. Хмельницький. Мільйонним абонентом став Луцишин Юрій Михайлович, який підключив послуги мобільного 3G інтернету за умовами тарифного плану Адреналін.

Оператор "Інтертелеком" є лідером CDMA-сегменту телекомунікаційного ринку України та першим із CDMA операторів в Україні підключив мільйон абонентів.

16 березня 2001 року оператор "Інтертелеком" почав свою комерційну діяльність в Одеській області. За період своєї роботи оператор розширив територію надання послуг від однієї області до всіх регіонів України та у 2011 році став національним CDMA оператором із найширшою зоною покриття 3G в Україні.

Оператор "Інтертелеком" першим в Україні почав забезпечувати швидкісним бездротовим  інтернет-доступом третього покоління (3G) віддалені райони областей. Це дозволяє забезпечити  зростання попиту в бездротовому інтернеті жителів найвіддаленіших куточків країни.

Реклама:

Використовуючи новітні технології, оператор "Інтертелеком" першим запустив в комерційну експлуатацію найшвидший 3G інтернет в Україні зі швидкістю до 14,7 Мб/с і є єдиним, хто надає послуги за технологією CDMA EVDO Rev B у всіх регіонах України.

Розвиток послуг доступу до інтернету є пріоритетним напрямком діяльності оператора "Інтертелеком" одночасно з розвитком ринку конвергентних технологічних пристроїв.

З 2010 року оператор є одним з лідерів ринку за темпами зростання абонентської бази, що є значним досягненням роботи оператора на ринку телекомунікаційних послуг.

 "Мільйон абонентів у мережі CDMA оператора "Інтертелеком" — це, безумовно, знаменна подія для нашої компанії та ринку мобільного зв'язку в Україні, а також показник роботи нашого колективу у розвитку телекомунікаційних технологій, послуг та сервісів. Я вдячний кожному абоненту, який довірив нам можливість забезпечити його телекомунікаційними послугами.

Бути оператором, який займає провідну позицію на ринку CDMA зв'язку в Україні,  –   дуже важливе та відповідальне для нас завдання. За 11 років роботи ми довели інноваційність та повну відповідність стандарту CDMA сучасним вимогам до мобільного та фіксованого зв'язку.

У наших планах — впровадження новітніх технологій, сервісів та послуг для абонетів, більшість яких проживає у сільській місцевості. Ми готові долати нові рубежі у розвитку нашої компанії та ринку телекомунікацій України в цілому", — прокоментував генеральний директор Акулов Б.М.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!