Присяжнюк каже, що "м'ясомолочна" війна з Росією скоро закінчиться

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 09:08

Мінагропрод  чекає швидкого скасування обмежень, запроваджених Россільгоспнаглядом щодо м'ясної і молочної продукції ряду українських підприємств.

Про це під час брифінгу заявив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, передає УНІАН.

"Я переконаний, що всі претензії (Россільгоспнагляду) обгрунтовані, тому що вони чітко виписані. На сьогодні ці підприємства виконують профілактичні роботи для того, щоб усунути зауваження. І наступний приїзд інспекції дасть свої позитивні результати", - сказав Присяжнюк.

Він також повідомив, що найближчим часом відвідає засідання аграрної підкомісії в Росії на тему гармонізації співпраці між країнами Митного союзу щодо прискорення процедур стандартизації продукції.

Реклама:

Як повідомлялося, в результаті інспекції української тваринницької продукції Россільгоспнагляд з 4 жовтня запровадив тимчасові обмеження на поставку м'ясної і молочної продукції ряду українських підприємств

Нагадаємо, Росія після офіційного вступу до СОТ, як член Митного союзу (МС), вводить в дію норму, згідно з якою право на імпорт товарів, які підлягають ветеринарному контролю, надаватиметься за результатами аудиту системи нагляду відповідної країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!