"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росія, попри заборони, не відмовиться від торгово-економічної співпраці із Сирією

Четвер, 23 серпня 2012, 20:42

Введені проти Сирії низкою країн односторонні санкції не є підставою для згортання російсько-сірійських економічних програм.

Про це заявили в МЗС РФ, коментуючи, зокрема, питання щодо можливості надання Дамаску кредиту, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Російсько-сірійські торгово-економічні відносини, незважаючи на внутрішній конфлікт в цій країні, розвиваються динамічно", - підкреслили в міністерстві.

У дипвідомства нагадали, що в травні в Москві відбулося восьме засідання постійної російсько-сирійської комісії з торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

Реклама:

"У ході цих контактів порушувалися питання нашої взаємодії з Сирією на таких напрямках, як нафтогазова галузь, енергетика, транспорт, сільське господарство. Слід зазначити, що фінансове та інвестиційне співробітництво, включаючи надання кредитів, не є винятком і розглядається у відповідності з існуючими процедурами" , - зауважили в дипвідомстві.

"Введені проти Сирії низкою країн односторонні санкції, негативне ставлення Росії до яких добре відомо, не є підставою для згортання спільних економічних чи інших планів і програм", - заявили в МЗС РФ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: