Аваков каже, що його підпис підробили, щоб завести справу

Вівторок, 17 квітня 2012, 20:55

Екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков стверджує, що не підписував держакти на 55 га землі біля селища Пісочин Харківської області, через які відносно нього була порушена кримінальна справа.

Про це він заявив у ході інтернет-конференції у вівторок, повідомляє агентство УНІАН.

"Там два підписи, на двох актах. Один із них більш-менш схожий на мій підпис. А інший - це неподобство. Ці підписи фальшиві. Я не міг підписати цього документа з багатьох причин", - заявив він.

"Мені відомо, що експерти інституту, які дивилися на ці підписи і повинні були зробити висновок, дали попередній висновок, що підписи не мої. Після чого вони були відсторонені і запрошений інший експерт, який сказав, що підпис мій, і все це було за кілька годин", - сказав Аваков.

Реклама:

Як повідомлялося, 26 січня 2012 року прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу стосовно Авакова за ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень і влади, що спричинили тяжкі наслідки).

Екс-губернатора підозрюють у причетності до незаконної зміни цільового призначення і передачі у власність 55 га державних земель вартістю понад 5,5 млн гривень. 31 січня Авакова оголосили в міжнародний розшук.

25 березня екс-губернатор Харківщини був затриманий в італійському місті Фрозіноне (регіон Лаціо). 12 квітня італійський суд звільнив Авакова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!