Ахметов у 2011 році інвестував у свою імперію 15 мільярдів

Понеділок, 20 лютого 2012, 13:34

У 2011 році група СКМ ріната Ахметова інвестувала в розвиток своїх активів (без урахування M&A) 15,163 млрд гривень (у 2010 – 8,88 млрд гривень).

Поро це йдеться у пвідомленні групи.

Зокрема, інвестиції в розвиток бізнесу та модернізацію підприємств холдингів Метінвест і ДТЕК становили 9,06 млрд гривень і 4,44 млрд гривень відповідно.

Обсяг інвестицій у розвиток непромислових напрямів становив 1,67 млрд гривень.

Реклама:

Загальний обсяг інвестицій групи у реалізацію програм, направлених на охорону навколишнього середовища, охорону праці та розвиток регіонів присутності перевищив 5 млрд гривень.

"У 2011 році ми на 70% наростили загальний розмір інвестицій у модернізацію, охорону навколишнього середовища, соціальні програми для регіонів присутності, охорону праці та промислову безпеку", – заявив генеральний директор компанії СКМ Олег Попов.

Нагадаємо, до групи СКМ входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг "Гірничі машини", транспортний холдинг "Портінвест".

100% акцій компанії СКМ належать олігарху Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!