УЄФА компенсує Києву витрати на проїзд гостей Євро-2012 у громадському транспорті

Понеділок, 13 лютого 2012, 11:44

УЄФА компенсує Києву витрати на оплату проїзду вболівальників, які відвідають під час Євро-2012 українську столицю і будуть користуватися громадським транспортом за принципом "єдиного квитка".

Про це заявив заступник глави Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"У вартість кожного квитка на матчі Євро-2012, який буде придбаний уболівальниками, вже включена вартість проїзду в громадському транспорті. Разом із тим, ми домовилися з УЄФА, що місту буде компенсована сума, витрачена на перевезення десятків тисяч футбольних фанів. Орієнтовно ми отримаємо 330 тис. євро компенсації", - сказав він.

За словами Голубченка, така схема проїзду зручна для іноземних гостей, до того ж, "це очевидна вигода для киян, враховуючи "інвестування" коштів у громадські перевезення та розвиток міського транспорту".

Реклама:

Як відомо, міста, які приймають Євро-2012, спільно з УЄФА погодили концепцію "єдиного квитка", згідно з якою кожен вболівальник, який придбав квиток на матч турніру, буде мати можливість користуватися послугами громадського транспорту безкоштовно.

Директор турніру УЄФА Євро-2012 Маркіян Лубківський повідомив, що власники квитків на матчі Євро-2012 будуть мати право на проїзд у громадському транспорті у приймаючих містах турніру протягом 36 годин: в ігровій день і до полудня наступного дня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: