Глобальний фонд боротьби зі СНІДом виділить Україні 86 мільйонів доларів

Понеділок, 16 січня 2012, 15:37

Глобальний фонд з боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією домовився з Україною про виділення на боротьбу з ВІЛ/СНІДом 86 млн доларів у 2012-2013 роках.

Про це повідомляє Радіо "Свобода" із посиланням на прес-службу Державної служби з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДУ й іншим соціально небезпечним захворюванням.

"Наприкінці минулого року були підписані грантові угоди між Україною і Глобальним фондом боротьби зі СНІДом на першу фазу десятого гранта (2012-2013 роки), після впровадження якої буде ухвалене рішення про подальшу реалізацію гранта. Бюджет дворічної програми гранта Глобального фонду становить 86 млн доларів", – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, у рамках десятого гранта передбачена реалізацію програми "Створення життєздатної системи комплексних послуг із профілактики ВІЛ, лікування, огляду й підтримки груп найвищого ризику людей, які живуть із ВІЛ в Україні.

Реклама:

Раніше Глобальний фонд із боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією вирішив надати Україні грант на суму 305 млн доларів у 2012-2017 роках для боротьби з ВІЛ/СНІДом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!