"Нафтогаз" ліквідує "дочку" до кінця 2012 року

П'ятниця, 16 грудня 2011, 13:51

НАК "Нафтогаз України" прогнозує завершення лiквiдацiї своєї дочiрньої компанiї  до 25 грудня 2012 року.

Про це говориться у звiтностi держхолдингу, передає "Інтерфакс-Україна".

У документi також наголошується, що за пiдсумками 2010 року "Газ України" збiльшив постачання природного газу на 11,2% порiвняно з 2009 роком - до 44,031 млрд куб. м.

Нагадаємо, наказом Мiнiстерства енергетики та вугiльної промисловостi вiд 27 жовтня 2011 року "Газ України" лiквiдується шляхом подiлу та приєднання до "Нафтогазу" та його дочiрнього пiдприємства "Будiвельник".

Реклама:

Претензiї кредиторiв приймаються до 20 сiчня 2012 року.

Нацiональна комiсiя регулювання електроенергетики 17 листопада скоротила рiчний обсяг постачання газу за нерегульованим тарифом для ДК "Газ України" з 23,5 млрд куб. м. до 17 млрд куб. м. i збiльшила обсяги постачання для "Нафтогазу" з 5,4 млрд куб. м. до 11,9 млрд куб. м.

Ранiше "Нафтогаз України" переуклав на себе всi договори на постачання природного газу з пiдприємствами з газопостачання та газифiкацiї (облгазами) та пiдприємствами комунальної теплоенергетики (ТКЕ), якi ранiше були оформленi на "дочку" "Газ України".

Держхолдинг наразi також проводить кампанiю з укладення угод на постачання газу з промисловими пiдприємствами, якi ранiше спiвпрацювали з ДК "Газ України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!