Французька PPR купить Brioni

Середа, 9 листопада 2011, 10:59

Група PPR, один з найбільших в світі виробників предметів розкоші, власник брендів Gucci, Yves Saint Laurent і Puma, підтвердила у вівторок, що купує 100% акцій італійської Brioni.

Про це пише газета "Ведомости" із посиланням на прес-службу PPR.

Президент і гендиректор PPR Франсуа-Анрі Піно назвав у корпоративному прес-релізі Brioni "синонімом італійської чоловічої елегантності" і повідомив, що покладає на цю марку великі надії.

Brioni, одяг якої продається в 74 бутиках в Європі та США, в 2010 р. працювала із прибутком, її виручка склала 170 млн євро. Це приблизно 4% від виручки люксового дивізіону самої PPR.

Реклама:

Аналітики оцінюють Brioni в 350 млн євро і відзначають, що ця угода дозволить PPR розширити присутність на швидко зростаючому ринку чоловічого одягу.

Вони очікують, що Піно виведе бренд до Китаю, де саме чоловіки становлять основну частину споживачів розкішних товарів.

Великий італійський виробник чоловічого одягу Ermenegildo Zegna, який також розглядав можливість покупки Brioni, в Китаї показує один із найкращих результатів по виручці серед всіх продавців предметів розкоші.

Ціна, за яку продається Brioni, не розкривається. Якщо поглинання буде схвалене регуляторами Франції та Італії, операцію планується закрити до початку 2012 р.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!