Дружина нардепа отримає землю під офісом Юри Єнакієвського

Вівторок, 8 листопада 2011, 13:09

Головне управління земельних ресурсів Київської міськдержадміністрації 31 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПП "У.к.р.-ГЕО" на послуги з підготовки до продажу земельної ділянки громадянці Шепелевій Галині Михайлівні земельної ділянки по пров.Рильському, 4 у Шевченківському районі м.Київ.

Вартість угоди склала 11,40 тис. грн., повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Цільовим призначенням земельної ділянки площею 775,08 кв.м. є експлуатація та обслуговування адміністративного будинку з влаштуванням паркінгу.

Земельна ділянка була передана Галині Шепелевій для експлуатації та обслуговування адміністративного будинку з влаштуванням паркінгу рішенням Київради у грудні 2009 року.

Реклама:

Як відомо, за адресою пров.Рильського, 4 знаходиться один з офісів "Родовід банку", в якому орендує приміщення народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко.

Галина Шепелева є дружиною нардепа Олександра Шепелева ("Європейський банк раціонального фінансування"), який після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах перейшов з фракції БЮТ до Партії регіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!