Ремонт Лівадійського палацу коштуватиме понад 30 мільйонів

Вівторок, 18 жовтня 2011, 13:23

Кримська республіканська установа "Лівадійський палац-музей" за результатами тендеру 11 жовтня уклала угоду з ТОВ "Кримпроектреставрація" на реставраційні роботи у Лівадійському палацу-музеї за адресою: вул.Батуріна, 44-а, смт. Лівадія, м. Ялта.

Вартість угоди становила 30,71 мільйона гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Згідно з конкурсною документацією, до кінця 2011 року потрібно виконати реставраційні роботи в експозиційних залах першого та другого поверхів, парадному холлі, музичній залі, коридорі, по східному фасаду та італійському дворику, а також відремонтувати дубовий паркет виставкових залів.

Дефектні акти передбачають роботи по реставрації зовнішнього оздоблення, чистку мармурових елементів, дренажних систем, догіпсування декору, тощо.

Реклама:

Нагадаємо, на початку року директором Лівадійського палаці стала Світала Москаленко, яка перейшла на цю роботу з посади радника голови ДПАУ, а до цього займала різні посади в департаментах Податкової адміністрації.

Вартість відновлення декору Лівадійського палацу майже вдвічі перевищує суму 17,45 мільйона гривень, виділену 2011 року на святкування 1000-річчя Софійського собору і терміновий ремонт Андріївської церкви в Києві, яка сповзає по схилу гори.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: