Янукович і Медведєв у Донецьку поговорять про енергетику-Кремль

Понеділок, 17 жовтня 2011, 18:25

Президенти Віктор Янукович і Росії Дмитро Медведєв у рамках Другого Українсько-Російського міжрегіонального економічного форуму в Донецьку 18 жовтня проведуть зустріч у вузькому складі.

Про це повідомив журналістам помічник президента РФ Сергій Приходько, повідомляє агентство УНІАН з посиланням на РІА "Новости".

"На зустрічі з Януковичем буде піднято й інші питання, не лише регіональне співробітництво, але й питання продовження політичного діалогу між Росією та Україною", - сказав помічник президента РФ.

"Я думаю, буде продовжена дискусія й по енергетиці", - додав він.

Реклама:

Представник Кремля зазначив, що в рамках обговорення співробітництва у високотехнологічних галузях можуть бути підняті питання співробітництва в космічній і авіаційних галузях, зокрема "по Ан-70 і програмі "Дніпро".

За словами Приходька, російська сторона також може поділитися з Україною інформацією про формування Митного союзу, якщо Україна виявить цікавість до цієї теми.

Після зустрічі у вузькому складі глави держав вирушать на пленарне засідання форуму.

Як очікується, Янукович і Медведєв також проведуть спільну прес-конференцію й побувають на виставці, що проходить у рамках форуму, яка також присвячена розвитку міжрегіонального й прикордонного співробітництва.

Він нагадав, що перша подібна зустріч за участю глав держав пройшла 4 жовтня 2010 року в Геленджику, в ході неї було прийнято програму міжрегіонального і прикордонного співробітництва двох країн на 2011-2016 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!