Уолл-Стріт впала через побоювання за економіку

П'ятниця, 23 вересня 2011, 09:34

Американський ринок акцій втратив більше 3 відсотків в четвер, 22 вересня, оскільки неготовність політиків взяти під контроль стагнацію світової економіки продовжує відправляти котирування все нижче.

Обсяг торгів, опинився вище середнього, дає зрозуміти, що інвестори закривають довгі позиції, щоб не допустити ще більших втрат, передає Reuters.

Індекс волатильності CBOE, є мірою страхів на Уол-стріт, підскочив у четвер на 12 відсотків, показавши найбільш сильний стрибок за місяць протягом двох останніх днів.

Енергетичний та матеріальний сектори найбільш сильно постраждали в четвер через побоювання про зниження глобального попиту, які підтриманні уповільненням зростання економіки Китаю.

Реклама:

"Важко знайти якусь новину, яка могла б спровокувати зростання, як усередині країни, так і за її межами", - говорить Джей Кінахан, старший стратег-аналітик з похідних фінансових інструментів в TD Ameritrade.

Промисловий індекс Dow Jones втратив у четвер 391,01 пункту, або 3,51 відсотка, знизившись до позначки 10.733,83 пункту.

Технологічний індекс Nasdaq Composite упав на 82,52 пункту, або 3,25 відсотка, до рівня 2.455,67 пункту.

Індекс широкого ринку Standard & Poor's 500 зменшився на 37,20 пункту, або 3,19 відсотка, опустившись до значення 1.129,56 пункту.

Важливим технічним рівнем є відмітка 1.120 пунктів, прорив вниз якої, як зазначають аналітики, може відкрити шлях ринку до подальшого зниження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!