Фірташ чекає від Тимошенко ордер особисто

Середа, 29 червня 2011, 09:51 -

Бізнесмен Дмитро Фірташ, власник Group DF та співвласник RosUkrEnergo, заявляє, що не отримував жодного офіційного повідомлення щодо ордеру, яке нібито видане судом Південного округу Нью-Йорка.

"Фірташ не отримував жодного офіційного повідомлення щодо існування даного позову, і ніяких судових документів йому вручено не було", - повідомляє прес-служба Фірташа.

27 червня 2011 року українські ЗМІ повідомили, що судом Південного округу Нью-Йорка у даній справі виданий ордер, відповідно до якого сторони повинні прибути в суд для обговорення статусу справи.

"Якщо повідомлення, опубліковані в ЗМІ, відповідають дійсності, то Тимошенко зобов'язана формально вручити Фірташу та іншим відповідачам копію вищевказаного судового ордера", - підкреслює прес-служба бізнесмена.

Реклама:

"У зв'язку з цим Фірташ хотів би підкреслити, що він не був офіційно сповіщений або повідомлений про існування подібної вимоги суду і ніяких судових документів не отримував", - йдеться в повідомленні.

У Фірташа переконані, що на даний момент, у бізнесмена немає жодних підстав коментувати сам факт існування позову, або ж ордера, про який згадувалося в ЗМІ.

Як повідомлялося, 27 червня ЗМІ повідомили, що суддя окружного суду південного округу Нью-Йорку Річард Салліван наказав співвласнику RosUkrEnergo Дмитру Фірташу і лідеру БЮТ Юлії Тимошенко з'явитись у суді.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: