Компанія Ахметова заплатила податків на 4 мільярди

Вівторок, 21 червня 2011, 10:50

Група СКМ у першому кварталі 2011 року направила до бюджетів усіх рівнів близько 4 млрд. гривень.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу СКМ.

Так, за перший квартал загальна сума податків і зборів, сплачених підприємствами групи до бюджетів всіх рівнів (в тому числі, до Пенсійного фонду), склала близько 4 млрд. гривень, а розмір нарахованої заробітної плати перевищив 2 млрд. гривень.

"Група СКМ здійснює свою діяльність у повній відповідності з чинним законодавством і є одним з найбільших платників податків в Україні. Всі виплати за поточними зобов'язаннями групи виконуються вчасно і в повному обсязі", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Загальна чисельність співробітників на підприємствах у складі групи СКМ складає понад 180 тисяч осіб.

Середня заробітна плата по Групі за підсумками першого кварталу 2011 року становить близько 5 тис. гривень.

Як відомо, СКМ володіє й управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості.

До Групи СКМ входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, банки ПУМБ і "Ренесанс-Капітал", страхові компанії "АСКА" і "АСКА-Життя", телекомунікаційна група Vega, "Медіа Група України" та видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український Ритейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Параллель" (оператор ринку нафтопродуктів), "Харвіст" (сільське господарство), "Український Аптечний Холдинг", машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

100% акцій ЗАТ СКМ належать Ринату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!