Мережею АЗС Shell в Україні керуватиме швейцарець

Вівторок, 10 травня 2011, 12:11

Генеральним директором ТОВ "Альянс Холдинг", яке є оператором мережі АЗС Shell в Україні, призначений швейцарець Урс Шауб.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу компанії.

Згідно із повідомленням, Вільям Козік, який обіймав цю посаду з квітня 2009 року, перейшов на посаду керівника напрямку просування мастильних матеріалів Shell у Росії і країнах Центральної та Східної Європи.

"Шауб працює в Shell з 2007 року. До призначення в Україну Урс займав позицію регіонального менеджера з операційної діяльності Shell і відповідав за впровадження різних бізнес-моделей Shell і поліпшення якості обслуговування клієнтів в 18 країнах Європи. Урс Шауб володіє унікальним для України досвідом побудови багаторівневих систем якісного обслуговування відвідувачів на АЗС. До приходу в Shell Урс Шауб більше 15 років працював на керівних посадах у таких великих світових корпораціях, як McDonald's і Starbucks", - повідомляють у компанії.

Реклама:

Урс Шауб, громадянин Швейцарії, народився в 1968 році. Закінчив Школу готельного бізнесу в Лозанні.

Як відомо, у 2006 році Shell створила в Україні спільне підприємство з НК "Альянс Україна", яке володіє мережею АЗС.

Shell у цьому СП належить 51% акцій (керуючий партнер). "Альянс Україна" є 49%-ним акціонером і постачальником палива для мережі АЗС.

Станом на 10 травня 2011 року мережа Shell складається із 166 АЗС у 21 регіоні України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: