Каськів долучив "Велику четвірку" до своїх "проектів"

Четвер, 21 квітня 2011, 17:00

21 квітня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та координацію дій між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та провідними аудиторськими компаніями світу.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Держінвестицій.

За словами голови Держінвестицій Владислава Каськіва, підписані угоди передбачають участь компаній "Великої четвірки" у тендерних процедурах на розробку техніко-економічних обґрунтувань Національних проектів, супровід їх реалізації, розробку та підтримку інтерактивної "біржі проектів", проведення світового роуд-шоу проектів та щорічного Міжнародного інвестиційного форуму високого рівня.

В рамках підписаного Меморандуму сторони передбачили взаємодію у підготовці та презентації "національних проектів" на світовому фінансовому ринку та проведенні інших заходів міжнародного характеру.

Реклама:

Зокрема, сторони будуть взаємодіяти під час підготовки та проведення Національного інвестиційного форуму під патронатом президента України.

Згідно із процедурою підготовки національних проектів, найкращими компаніями світу буде здійснюватися оцінка їх відповідності до визнаних у світі процедур. 

Також, з метою використання світового досвіду підготовки документів, "компанії четвірки" даватимуть оцінку тендерній документації, братимуть участь у підготовці технічних завдань для конкурсів на визначення компаній, що здійснюватимуть підготовку техніко-економічних обґрунтувань та підготовку бізнес-планів реалізації Національних проектів.

"Це дозволить зробити весь процес максимально прозорим та фаховим", - наголошується у повідомленні.

У підписанні Меморандуму взяли участь: голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, керуючий партнер PricewaterhouseCoopers Борис Краснянський, керуючий партнер Ernst & Young Олексій Кредісов, керуючий директор KPMG Флоріс Х.Л. Шурінг.

Із компанією Deloitte Touche Tohmatsu підписання відбудеться найближчим часом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!