Бізнес просить у Януковича альтернативу комітету Бродського

П'ятниця, 15 квітня 2011, 14:31

Підприємці пропонують президенту Віктору Януковичу створити національну комісію з регуляторної політики і підприємництва.

Про це заявила голова ГО "Всеукраїнське об'єднання малого та середнього бізнесу "Фортеця" Оксана Продан, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Продан повідомила, що така пропозиція міститься в резолюції всеукраїнського з'їзду малого та середнього бізнесу від 7 квітня.

Комісію пропонується створити замість Держкомпідприємництва, ліквідованого в ході адміністративної реформи.

Реклама:

Також, за її словами, таку пропозицію подано у зв'язку з тим, що на сьогодні "абсолютно розвалена" робота законів про регуляторну політику, про ліцензування та про дозвільну систему.

"Ці три закони нині має виконувати Міністерство економіки, це те міністерство, яке саме вигадує проблему і воно нібито має ці проблеми вирішувати", - зазначила Продан.

"Така ситуація є неприпустимою, тому орган, який відстоював би інтереси бізнесу - єдиний орган в Україні має бути, і ми пропонуємо президенту, ми йому уже відправили проект указу, проект положення про цей орган, він не буде корупційним, оскільки там передбачена обов'язкову участь громадських організацій", - пояснила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: