У Попова розповіли, які об’єкти виставлять на продаж

П'ятниця, 21 січня 2011, 13:30

Київська міськадміністрація підготувала та передала на розгляд депутатів постійної комісії Київради з питань власності проект Програми приватизації комунального майна на 2011-2012 роки.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, якого цитує прес-служба мерії.

"Ми пропонуємо виставити на продаж ті об'єкти, про які є достовірні відомості, що вони не були приватизовані раніше, там не перебувають установи й організації, які забезпечують життєдіяльність міста, вони не використовуються медичними установами чи органами громадського правопорядку", - сказав він.

Серед основних пріоритетів Програми він назвав: збільшення надходжень до бюджету Києва від приватизації, підвищення конкурентоздатності та прозорості процедур відчуження майна, продаж дрібних та малоліквідних пакетів акцій, збиткових та малоприбуткових підприємств, об'єктів незавершеного будівництва, а також залучення покупців, які зацікавлені у довгостроковому розвитку підприємств.

Реклама:

"При підготовці проекту Програми були виправлені недоліки минулих років, які слугували об'єктом критики громадськості. На відміну від попередньої Програми приватизації, у проект нової не ввійшли об'єкти історико-культурної спадщини, нерухомість та майнові комплекси, які знаходяться у використанні комунальних підприємств", - сказав Пузанов.

Зокрема, влада вирішила, що не буде приватизовувати такі підприємства, як АТ "Компанія Київенергохолдинг", ВАТ ХК "Київміськбуд", ВАТ "АК "Київводоканал", ВАТ "Київгаз", ВАТ "Хліб Києва" тощо.

Програма приватизації комунального майна територіальної громади міста Києва на 2011-2012 роки вступить в силу після її затвердження депутатами Київради.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!