Підприємці: на Майдані розколу немає

Середа, 24 листопада 2010, 17:56

В організаційному страйковому комітеті заявляють, що ніякого розколу серед організаторів і активістів акції протесту підприємців немає.

Про це повідомив член оргкомітету Олександр Данилюк, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ніякого розколу немає. Просто перший віце-прем'єр Андрій Клюєв видає бажане за дійсне", - заявив він.

"Клюєв запросив людей, яких він знає особисто для того, щоб вони його проконсультували, які норми найбільше не влаштовують підприємців. Але я підкреслюю, вони не переговірна група, вони йому в приватному порядку доводять ситуацію. Це не переговорщики, а консультанти, залучені Кабміном", - пояснив він.

Реклама:

Данилюк зазначив, подібні зустрічі з першим віце-прем'єром проходять щодня.

Разом з тим, за його словами, той факт, що в Кабінеті Міністрів уже готові йти на поступки підприємцям, свідчить про те, що Податковий Кодекс був не готовий до прийняття, а також про те, що вимоги митингуючих обґрунтовані.

Як відомо, до цього в прес-службі Всеукраїнського центра сприяння підприємницькій діяльності повідомили, що в наметове містечко підприємців і профспілок на Майдані Незалежності стали надходити звернення від окремих підприємців і підприємницьких об'єднань, які вважають неприпустимими будь-які компроміси із владою в питанні Податкового кодексу.

Вони, зокрема, не бачать сенсу в переговорах окремих представників акції протесту з віце-прем'єром Клюєвим і кваліфікують їх як прагнення розколоти підприємницький протесний рух.

Підприємці закликають громадян вийти 25 листопада в 9:00 на площу Незалежності в Києві, а в 11:00 на площі міст України, "щоб не дати вже вкотре зневажити волевиявленням українського народу, доведеного до розпачу бездарними й антинародними рішеннями уряду".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!