Nestle везе свої мільйони до Львова

П'ятниця, 10 вересня 2010, 15:06

Найбільший світовий виробник продуктів харчування швейцарська компанія Nestle має намір інвестувати 25 млн. швейцарських франків у створення сервіс-центру у Львові до кінця 2013 року.

Про це йдеться в повідомленні Nestle, передає агентство "Українські новини".

"Nestle оголосила про створення у Львові об'єднаного бізнес-сервіс-центру, що... буде забезпечувати здійснення окремих фінансових операцій", - сказано в повідомленні.

У центрі буде працювати близько 350 фахівців в сфері фінансів і управління персоналом, він буде обслуговувати понад 20 країн регіону, зокрема Росію, Польщу, Румунію, Угорщину, Болгарію.

Реклама:

Компанія зазначає, що Львів був обраний завдяки місцю розташування, наявності необхідної транспортної інфраструктури, потенціалу співробітників і наявності необхідних об'єктів нерухомості.

Як повідомлялося, в 2009 році Nestle-Україна збільшила продаж продуктів харчування на українському ринку на 16,2% до 3,122 млрд. гривень порівняно з 2008 роком.

Швейцарська Nestle володіє львівською кондитерською фабрикою "Світоч" (96,89% акцій) і компанією "Волиньхолдинг"(ТМ "Торчин", 100% акцій), ТОВ "Техноком" (ТМ "Мівіна", 100% акція) .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: