У вересні Янукович візьметься за дерегуляцію

Середа, 11 серпня 2010, 20:31

Проблемні питання дерегуляції стануть основною темою засідання комітету економічних реформ на чолі з президентом Віктором Януковичем у середині вересня 2010 року.

Про це заявила перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Які акценти ставить президент: щоб на цьому засіданні була представлена не тільки картина позитивних звершень, але й розглянуті проблеми на шляху дерегуляції, а також питання відповідальності", - підкреслила Акімова.

За її словами, робоча група вже більше місяця займається перевіркою роботи так званих "єдиних офісів" і "єдиних вікон", тому що ситуація в цій галузі сильно різниться від регіону до регіону.

Реклама:

Також проводиться аудит адміністративних платних послуг, додала перший заступник голови Адміністрації президента.

За її словами, нині за допомогою міжнародних експертів готується законопроект про адміністративні послуги.

Акімова додала, що більш детально питання реформи органів державної влади буде розглянуте восени, коли матеріали своєї роботи представить робоча група під керівництвом міністра юстиції Олександра Лавриновича.

Як повідомлялося, в рамках співробітництва з Міжнародним валютним фондом уряд України має намір до кінця березня 2011 розробити комплексний план державної адміністративної реформи з метою покращення ефективності витрат в контексті надання державних послуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!