"Турбоатом" побореться за в'єтнамський ринок

Середа, 2 червня 2010, 13:14 -

ВАТ "Турбоатом" має намір взяти участь у тендері на поставку обладнання для будівництва гідроелектростанції (ГЕС) Донг Най-5 у В'єтнамі.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби компанії.

Згідно з повідомленням, замовником цього проекту виступає в'єтнамська національна корпорація вугільно-мінеральної промисловості Vinacomin.

На ГЕС планується встановити дві радіально-осьові гідротурбіни типу "Френсіс" одиничною потужністю 75 МВт і діаметром робочого колеса 4,35 м.

Реклама:

Згідно з інформацією "Турбоатома", на сьогодні вже розроблено технічне обгрунтування будівництва ГЕС і готується тендерна документація.

Для участі в тендері, який відбудеться через три місяці, "Турбоатом" підготує відповідну техніко-комерційну пропозицію.

У прес-службі зазначають, що у 1965 році для в'єтнамської ГЕС Тхак Ба "Турбоатом" виготовив і поставив три поворотно-лопатеві гідротурбіни номінальною потужністю 37 МВт. Сьогодні це обладнання модернізовано зі збільшенням потужності кожного агрегату до 41 МВт.

У 1995 році для ГЕС Тхак Мо завод поставив дві гідротурбіни одиничною потужністю 77,5 МВт.

"Турбоатом" спеціалізується на виробництві турбін для теплових і атомних електростанцій, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумулюючих електростанцій, газових турбін для теплових електростанцій, парогазового устаткування та іншого енергетичного устаткування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: