"Галичина" здійснює платежі, незважаючи на блокування рахунків

Четвер, 8 квітня 2010, 11:31

Виробник молочної продукції ЗАТ "Галичина" продовжує працювати в звичайному режимі і здійснювати платежі, незважаючи на повідомлення БМ Банку про арешт її рахунків.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу компанії.

У прес-службі наголошують, що "Галичина" має заборгованість за корпоративними облігаціями, розміщеними в дочірній структурі російського БМ Банку, однак не відмовляється від їх оплати.

При цьому компанія підкреслює, що з усіма власниками облігацій вдалося знайти компромісне рішення про відстрочку платежів, тоді як БМ Банк не погоджується на діалог і намагається дискредитувати молочну компанію.

Реклама:

Як повідомляється в прес-релізі, причини відстрочки платежів за корпоративними облігаціями пов'язані з кризою на міжнародних ринках, а не ініціативою самої компанії.

"Молочна компанія "Галичина", як і більшість українських підприємств-виробників, зараз зазнає фінансові труднощі і, щоб не підвищувати ціни на молочну продукцію, шукає порозуміння з партнерами", - йдеться у ньому.

Як повідомлялося із посиланням на прес-службу БМ Банку, рахунки ЗАТ "Галичина" заарештовані у низці банків в рамках судового розгляду про примусове стягнення з компанії заборгованостей за облігаціями в забезпечення позовних вимог БМ Банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!