"Альтком" отримав гарантії Європи під проект у Туркменістані

П'ятниця, 5 березня 2010, 21:03

Deutsche Bank і ЄБРР надали гарантії донецькому ТОВ "Дорожнє будівництво Альтком" на 43,5 млн. дол під проект будівництва автомобільного мосту "Атамурат-Керкічі" через ріку Амудар'я в Туркменістані.

Про це сказав заступник гендиректора групи Дмитро Підгорний, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна"

"Ми отримали дві гарантії: виконання контракту та повернення авансового платежу від Deutsche Bank за участю ЄБРР на суму 43,5 млн. доларів", - цитує його прес-служба компанії.

У повідомленні зазначено, що "Альтком" вже направив до Туркменістану свою спецтехніку.

Реклама:

Як повідомлялося, 17 вересня 2009 року Державний концерн "Туркменавтоеллари" і ТОВ "Дорожнє будівництво "Альтком" підписали контракт на проектування і будівництво "під ключ" автодорожнього мосту на суму 159 млн. доларів. 

Довжина мостового переїзду з береговими укріплювальними спорудами складе 1415 м, ширина проїжджої частини - 11,5 м. 

Здача об'єкта з повною готовністю до експлуатації, згідно з контрактом, повинна відбутися в жовтні 2012 року.

Як відомо, ФПГ "Альтком" об'єднує підприємства, що займаються видобутком, виготовленням і переробкою будівельної сировини і матеріалів, а також виконує роботи з проектування, будівництва автодоріг будь-якої категорії.

У групу входять донецькі підприємства "Альтком-Керам", "Альтком-Нерудпром", "Альтком-Стоун", "Альтком Інвест-буд", "Альтком-Трансмеханізація", "Дорожнє будівництво "Альтком", "Альтком-Бетон", "Донбасжитлобуд", а також кримські "Альтцем", "Камиш-Бурун" і столичне "Альтех ТМ-Сервіс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!