Український фондовий ринок продовжує вбирати позитив

Вівторок, 10 листопада 2009, 12:39

Український фондовий ринок, слідом за міжнародними ринками, продовжив висхідний рух.

Ринок в першій половині торговельної сесії підростає на тлі середньої активності, йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

На тлі обіцянок представників країн G20 про продовження підтримки світової фінансової системи безоплатної ліквідністю, міжнародні індекси напередодні показали стрімке зростання, зазначають експерти.

Індекс Dow Jones оновив свій річний максимум і подався в діапазон опорів 10300 -10400 пунктів. Європейські та російські індекси сьогодні також торгуються у позитивній зоні.

Внутрішні чинники учасниками ринку до уваги не беруться (відмова МВФ від виділення наступних траншів кредиту до президентських виборів 2010 року, збільшення збитків банківської системи), говориться в огляді.

Індекс Української Біржі (УБ) торгується поблизу позначки в 1600 пунктів, додаючи близько 2,3%. Серед лідерів зростання акції банків, "Мотор-Січ", "Західенерго".

"З технічної точки зору, індекс УБ продовжує рух у висхідному каналі. Найближчим рівнем опору є 1700 - 1725 пунктів. На тлі підхоплений оптимізму, український фондовий ринок має хороші шанси для оновлення історичного максимуму індексу УБ" - підкреслює старший трейдер онлайн-брокера iTrader Володимир Волков.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: